Bf

Oj, tiden flyger iväg...
vi har ju fått Barn en liten pojke som kommer att heta Albin <3 allting gick jätte bra och som tur var hann alla Millas valpar levereras innan Bf =) Egoboy stannade hemma några veckor extra då familjen åkte på semester och vi passade veronicas vilddjur över jul.. var lite orolig att det skulle bli Bf just då ;)

Huset är fullt med valpar som BITER I ALLT (Grrr) men efter all denna snö går det fort att trötta ut dem som tur är =)

just nu ligger min fokus på att komma i form Hector och milla har åkt med i farten.. förutom promenaderna blir det "march" promenader =) vilket har gjort dem båda gott =) milla kan man tro aldrig haft en valpkull och aldrig varit "ur träning" vilket driv hon har 7 år gammal =O ah hon gör det ennu roligare att hålla tempot.


ja jag kommer inte på så mkt mer just nu..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Richard » Ny hemsida:  ”http://www.youtube.com/watch?v=kOThN5BSfh4&feature=share Är mer än nöjd TACK!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-