SE USCH

Nu äntligen "vågade" jag ta ut hector efter vatteneksemet, kanske väntade jag lite förlänge men det gjorde ju ingenting =) han kan nu titlurera sig som Svensk champion, han är Våran andra uppfödning som bär titeln, Brodern Voodoo hann före ;) jag är så OTROLIGT stolt och nöjd över våran första kull !!

Helgen på Gotland var helmysig med trevligt sällskap och massa go mat stort tack till alla inblandade =)

Nu går vi i väntans tider två veckor kvar tills troja skall valpa, valprummet står redan redo och klart =) så jag längtar, är väldigt spänd och förväntansfull på hennes valpar =) att få avla vidare på mina fortknox valparna skall bli så kul och lärorikt....

milla är ju oxå parad just nu gör hon inget annat än äter och sover hennes typiska tecken på att de tar sig.. så peppar peppar skall jag Äntligen få Valpar efter popeye och Milla <3

Nu ropar sängen blev ingen jätte uppdatering, men alltid kul att läsa något =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Richard » Ny hemsida:  ”http://www.youtube.com/watch?v=kOThN5BSfh4&feature=share Är mer än nöjd TACK!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-