Trojas valpar

Ojoj, tiden springer i väg och att skriva här har jag helt glömt bort, ja valparna har kommit,3 stora töser med födelsevikt från 600-680g, valparna är redan 2 veckor och dom äter och växer som hästar.det är en otroligt "lugn" kull, fast det kan jag ju förstå när dom har fri tillgång till mjölkbaren,24-7. äta sova äta sova bajsa =) 
Troja är helt otroligt duktig med dom små, tar välhand om alla tre och har en otrolig teknik när hon skall lägga sig hos dem, men åter i gen dom är bara tre, det är lättare att hålla koll på 3 än 10 valpar. Idag skall dom avmaskas för första gången och jag tycker alltid det är lika roligt att höra valparna nysa och fnysa spotta och fräsa =)

sen till något annat jätte roligt Hector har blivit pappa på teqimboz kennel, 5 Härliga Juveler blev det, jag är så spänd på att få följa hans valpar :)

Tänkte inte skriva mer nu, lägger upp en bild på tjockisarna =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Richard » Ny hemsida:  ”http://www.youtube.com/watch?v=kOThN5BSfh4&feature=share Är mer än nöjd TACK!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-