Vänersborg/Valpträff

Nu har det inte skrivits här på länge.. kan börja med att fråga! GILLAR NI DEN NYA HEMSIDAN?! jag gör det, tycker den är lättarbetat, dock saknas det en heldel bilder osv men detta kommer snart ;). vi hade en super härlig Utställning i vänersborg med Många fina resultat och många goa vänner =) ja det var en lyckad dag på kvällen hade vi ju valpträff, och jag måste säga att alla hundarna har TROPPEN HEM, Alltid lika kul att träffa både "valpar" och ägare höra på deras historier och bus vovvarna hittar på :) ja det var en lyckad helg!

som dom flesta vet så har hector åkt på vatteneksem och är rakad av vetrinären som INTE snålade.. men allt har läkt i hop fint och pälsen börjar redan komma så kanske, kanske åker vi till tvååker .. Hoppas!!

det är ganska lugnt just nu, inväntar att troja skall börja löpa så vi kan åka på Date med Lillen.. som ja längtar, men hon skuter upp det allt vad hon kan tror jag.. jag hade räknat med löp i början på juni nu är vi i slutet, men det borde bli vilken dag som helst =) som sakt den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge... pyttsan jag gillar inte de ordspråket.

tack alla för sist jag kommer lägga upp bilder även här för dem som inte har mig på Facebook och redan tittat !!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Richard » Ny hemsida:  ”http://www.youtube.com/watch?v=kOThN5BSfh4&feature=share Är mer än nöjd TACK!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-